De beste

zorg voor iedereen

Focus op Thuis

Iedereen kent de uitdrukking: ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens”.  Thuis is vertrouwd, thuis is veilig. Thuis is als een warme jas. Uiteindelijk zijn we allemaal het liefste thuis.

Maar wat als het leven niet vanzelf gaat? Als u zorg nodig heeft?  Of heel veel moet zorgen? Denkt u bijvoorbeeld aan een recente operatie. U kunt wel wat gezelschap gebruiken of u heeft een kind of partner die zorg nodig heeft.

Dan kunt u een beroep op ons doen.  Wij bieden zorg en mantelzorgondersteuning aan huis in de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Putten, Ermelo en omgeving.

 

Zorg op maat

Heeft u 2 uur per week of juist 24 uur per dag zorg nodig?

Het team van Focus op Thuis zorgt voor vaste en vertrouwde gezichten en zorg die helemaal is afgestemd op uw noden en wensen. Door Focus op Thuis kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven en maken we het leven lichter en leuker. En zeg nou zelf; daar wordt iedereen toch gelukkiger van?

We hebben cliënten van jong tot oud met o.a. dementie/Alzheimer, Parkinson, NAH, autisme, ADHD, spierziekten, lichamelijke en/of geestelijke beperkingen of cliënten die herstellen/revalideren.

We kunnen u ondersteunen bij een veelheid van activiteiten:

  • samen of alleen boodschappen te halen;
  • helpen met huishoudelijk werk;
  • (samen) koken en eten;
  • wandelen, lezen of een spelletje doen;
  • gezelligheid;
  • begeleiden van en naar arts of ziekenhuis;
  • uitstapjes naar wens;

 

Verschil maken

Heeft u ondersteuning nodig bij het wassen, douchen of aankleden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Ons team is zorgvuldig samengesteld. Vaak zijn het zorgverleners met een achtergrond in de zorg of hebben ze persoonlijk ervaring met mantelzorg en alles wat daarbij komt kijken. U maakt altijd eerst kennis met de zorgverlener die we voor u hebben geselecteerd, want een klik vinden wij erg belangrijk.  Onze Zorgverleners zijn vriendelijk, betrokken, behulpzaam en professioneel.

We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer!

“Samen maken wij graag het verschil voor mantelzorgers in Barneveld, Nijkerk en omgeving!”

Mogen wij met ons team een bijdrage leveren om uw dag en kwaliteit van leven naar een hoger level te tillen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Heeft u aanvullende wijkverpleging nodig dan denken we graag met u mee vanuit Focus op Beter.

 

“Elk mens is waardevol!”